Wonen begint bij ons.

Heb je vragen? Neem contact op !


Ons aanbod

Op onze aanbodpagina bevinden zich tips en het koopaanbod die u bij Vimeco Curaçao kan krijgen bij de meewerkende professionals of bij de bekende lokale en/of internationale bedrijven.

Blue 28 Architects Designs

diensten-sneltransport-breda

Voor een ontwerp van uw droomhuis moet u een team hebben van professionele mensen; zoals architecten, calculators, constructeurs en bouwvakkers. Blue 28 Architects is uw professionele team dat gespecialiseerd is in moderne en traditionele architectuur. Bekijk op deze pagina enkele ontwerpen van Blue 28 Architects Designs en laat u overtuigen van creatieve maatwerk. Voor meer informatie, neem gerust contact op voor een persoonlijk design.

Terreinen

faster-sneltransport-breda

Bent u op zoek naar de juiste terrein om uw droomhuis te bouwen of zoekt u een terrein voor commerciële doeleinde? Dan kunt u door middel van deze pagina de juiste stappen door lopen om tot een geschikte terrein te komen. Wij van Vimeco Curaçao zijn bereid om u te assisteren in uw zoektocht naar de juiste plek voor elk gewenste doel.

Woningen

Koerier Breda

Als klein kind hebben veel mensen de droom om een eigen woning te bezitten. Op deze pagina treft u de juiste stappen om tot uw starterswoning of uw eigen ‘paleisje’ te komen. Vimeco Curaçao zal in dit proces volledig tot uw beschikking staan. Uiteraard staan wij u graag te woord voor meer advies en informatie. Neem hiervoor contact met ons op.