Wonen begint bij ons.

Heb je vragen? Neem contact op !


Netflixende parlementariër neemt ontslag

ORANJESTAD – Parlementariër Sue-Ann Ras (MEP) heeft ontslag genomen. Aanleiding is het bericht van Caribisch Netwerk waarbij het medium haar betrapte toen ze netflixte tijdens het parlementair topoverleg IPKO.

In een videoboodschap zegt ze geëmotioneerd dat haar gedrag beschamend was. “Niet alleen voor mijzelf, maar ook mijn familie en degene die hun steun en vertrouwen hebben gegeven. Noem het zoals je wilt, maar het was een actie en beslissing die niet is te verantwoorden. Ik heb iets gedaan zonder na te denken en nu moet ik de gevolgen dragen en mijn verantwoordelijkheid nemen. Vanuit het diepst van mijn hart wil ik dan ook mijn excuses aanbieden.”

Door haar actie is in een paar minuten een carrière vernietigd die ze met hard werken heeft opgebouwd vanaf een jonge leeftijd, zegt Ras. Ze hoopt dat dit ook een ‘wake up-call’ is voor hoe de parlementariërs zich in de toekomst zich moeten gedragen als ze een fout maken.

Premier en leider van MEP, Evelyn Wever-Croes, zegt dat de partij nog gaat beraden over wie de zetel overneemt. Ze zegt verder dat Ras de ‘juiste beslissing heeft genomen omdat ze de integriteit laat zien die we in de politiek lange tijd niet hebben zien’.

<!--

--> Bron: https://caribischnetwerk.ntr.nl/2019/07/08/netflixende-parlementarier-neemt-ontslag/