Je werd gebeld dat je bent aangenomen voor die vacature waar je op had gesolliciteerd. De koffers zijn al ingepakt vol tropische kleding. En jij kan amper nog slapen omdat je zo enthousiast bent over je nieuwe baan en woon omgeving. De zakcentjes zijn geregeld nu de activiteiten  nog. Curaçao heeft iets voor een ieder. Voor zowel de kunst en cultuur liefhebber als de adrenaline junk.

Vacature op Curaçao

Na lang gewacht te hebben, heb je uiteindelijk toch het besluit genomen om te solliciteren naar een baan op Curaçao. En waarom zou je dit niet moeten doen. Je bent pas afgestudeerd, bent aan verandering toe en je wilt na het werk lekker bij komen langs het strand. 

Ontdek Curaçao!

Ontdek de onderwater wereld middels een waterscooter en je hoofd in een glazen zuurstof bol en geniet van alle prachtige tropische vissen en koraal. Als 7 meter diep de onderwereld verkennen niet genoeg is om je een adrenaline rush te geven hebben wij dan het flyboarden. Hier kun je als het ware mee vliegen boven de zee. Kortom Curaçao is the place to be voor onderwater plezier.

Ben je iemand die het wat rustiger aandoet? Voor jou bestaat de mogelijkheid er om een romantische zeiltocht te maken. Onder het genot van een hapje en drankje.

Dushi Kórsou

Overgrote deel van de Curaçaoënaars heeft een Afro-Caribische achtergrond. Het eiland heeft een samensmelting van meer dan 50 verschillende culturen. De slavenhandel bracht veel  cultureel erfgoed naar het eiland dat door zowel de lokale mens als toerist gewaardeerd wordt.Dit alles  is de reden voor jou om op je checklist in vette letters te zetten: Ontdek Curaçao!

Het is ook zeker handig om het Papiaments te leren. Hier alvast je eerste twee woorden: Dushi, wat schatje betekent en Kórsou wat Curaçao betekent.

Op Curaçao is er echt voor iedereen een leuke bezigheid. Ben jij van plan te verhuizen naar Curaçao bezoek dan de Profilami pagina voor vacatures. Het is ook handig wat onderzoek te doen naar Curaçao zelf.